Wilt u een eigen marktplaats bouwen?

Online geld verdienen kan op verschillende manieren. Zo kunt u geld verdienen met uw eigen advertentie website. Zelf een script bouwen is een optie. Verder zou u kunnen overwegen een marktplaats CMS script aan te schaffen. Met een bestaand script hoeft u zelf niet meer te programmeren.

U kunt adverteerders laten betalen voor de plaatsing van advertenties in door u aangemaakte rubrieken. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld contactadvertenties. Bedrijven hebben vaak een budget voor adverteren beschikbaar. U kunt tevens verdienen aan de zogeheten topadvertenties op uw marktplaats website. Adverteerders staan met een topadvertentie bovenaan de lijst van advertenties voor een bepaalde periode. Op Professionele marktplaats bouwen staat een link waar een script met deze functionaliteiten te vinden is.

Na een instelbare termijn kan een e-mail naar een adverteerder worden gestuurd met de optie om een advertentie weer omhoog te plaatsen. Zo kunt u ervoor zorgen dat men actief blijft op uw site. Wilde u altijd al uw eigen advertentiewebsite runnen, dan is dit uw kans. Bij andere scripts loopt u het risico dat deze na enige tijd niet meer worden onderhouden.