Wilt u een eigen advertentie site runnen?

Met een daarvoor gebouwd PHP script kunt u heel makkelijk een eigen marktplaats beginnen. U kunt een beheerpaneel bij het script vinden waarvan uit advertenties kunnen worden geplaatst en gewijzigd. U gebruikt het beheerscherm om een advertentie aan te maken. Op een later tijdstip kunt u een wijziging aanbrengen in een advertentie.

Het artikel marktplaats script bevat alle benodigde informatie over het PHP script. Een verwijzing naar het script zelf vindt u uiteraard ook op die pagina. Op die website is het mogelijk om het script te downloaden. De files zijn heel makkelijk op de server neer te zetten. Heeft u de bestanden geplaatst, dan kunt u beginnen met het installatieproces. U kunt het installatieprogramma gebruiken om de belangrijkste gegevens van uw website in te vullen.

Over de geleverde ondersteuning zal er ook meer duidelijkheid zijn bij een kant en klaar script. Kennis van HTML en CSS is geenszins nodig. De opmaakcodes worden genegeerd nadat u de kleuren voor uw website heeft gekozen. Vanaf een centraal gelegen beheerpaneel kunt u de kleuren van uw website eenvoudig wijzigen.

Zou u extra hosting bij het script willen afsluiten, dan is dat heel eenvoudig aan te vragen. Er is een SSL certificaat bij het script inbegrepen, welke direct in te zetten is voor een veilige connectie. Bij een advertentie kan een website link en een telefoonnummer worden weergegeven. Het is mogelijk om losse prijzen te vragen voor deze opties. U kunt diverse betaalproviders gebruiken voor het ontvangen van betalingen.