Wil je een eigen advertentiewebsite runnen?

Voor elk soort site kunt u voor het beheer van specifieke PHP scripts gebruik maken. U kunt bijvoorbeeld met een marktplaats PHP script een eigen advertentie website in elkaar zetten. Er is een beheeromgeving dat wordt meegeleverd bij het script. Het wijzigen van de kleuren is iets dat eenvoudig te doen is. Wilt u meer over het script weten, dan kunt u marktplaats cms raadplegen. U kunt via een FTP verbinding de bestanden kopiëren naar de server. Er wordt een installatieprogramma gestart zodra u de website de 1e keer bezoekt. Wanneer u bezig bent met de installatie, is er de mogelijkheid om de meta gegevens van de website in te vullen. Denk aan een titel en de gegevens voor Google.

Als u dat niet wilt, is het niet nodig om HTML of CSS code in elkaar te zetten. Tekst past u op eenzelfde wijze aan als bijvoorbeeld bij de tekstverwerker Word. Heeft u geen kennis van de techniek, dan zal een advertentie website CMS pakket u helpen om toch een professionele advertentie website te realiseren. Met dit script kunt u ook producten van derden verkopen als u dat wilt. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

Voor het doen van het beheer van uw website middels een content management systeem is geen enkele technische kennis nodig. Het doorvoeren van aanpassingen is een peuleschil middels het beheergedeelte van het marktplaats CMS systeem. De verschillende onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm. Zo weet u na enige tijd in welk specifieke scherm u moet zijn voor het doorvoeren van een bepaalde aanpassing.