Wil je een advertentiesite maken?

Voor ieder type website bestaat er wel een PHP script. U kunt bijvoorbeeld met een marktplaats PHP script een eigen advertentie website in elkaar zetten. Die advertentie website kunt u via de beheeromgeving erg eenvoudig beheren. Het wijzigen van de kleuren is iets dat eenvoudig te doen is. De pagina https://vrolijkinternetservices.nl/product/marktplaats-script/ voorziet u van informatie over een marktplaats PHP script. U kunt heel makkelijk de bestanden van het script overzetten naar de server. Tijdens uw eerste bezoek aan de website kunt u het installatieproces starten. Wanneer u bezig bent met de installatie, is er de mogelijkheid om de meta gegevens van de website in te vullen. Voor het beheer van uw marktplaats website kunt u zelf een username en password kiezen.

Het mooie van het marktplaats CMS systeem is dat u geen enkele opmaakcode hoeft te typen op het moment dat u dat niet wilt. U kunt uw content invoeren als platte tekst, eventueel hier en daar de tekstgrootte wijzigen op een toegankelijke wijze. Zo is het niet nodig om iets van opmaakcodes of programmeren te weten om toch een professionele website te bouwen. Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. Wanneer er via uw website een product verkocht wordt, ontvangt u een percentage van het aankoopbedrag.

Voor het doen van het beheer van uw website middels een content management systeem is geen enkele technische kennis nodig. U kunt via het beheerpaneel enorm eenvoudig een aanpassing doorvoeren. De verschillende onderdelen van uw website hebben hun eigen beheerscherm. Van ieder scherm weet u na enige tijd welk onderdeel daarmee kan worden aangepast.