Wil je een advertentie site runnen?

Sommige scripts bevatten allerlei mogelijkheden. Daarbij kunt u doorgaans ook verdienen aan de zogeheten topadvertentie. Een topadvertentie blijft voor een bepaalde periode bovenaan het overzicht van de advertenties staan. U kunt de opties waaruit een adverteerder kan kiezen, compleet aanpassen naar eigen inzicht.

U kunt per individuele categorie de zoekwoorden en een beschrijving doorgeven. In de beheeromgeving zult u deze velden voor het invoeren van metagegevens gemakkelijk kunt vinden. Bezoek de pagina eigen marktplaats voor meer informatie over het script. Verstand van hoe dit technisch in elkaars steekt, is niet noodzakelijk.

U kunt dit beheeraccount gebruiken om uw website instellingen aan te passen. Het aantal foto’s dat maximaal bij een advertentie mag worden geplaatst, kunt u zo wijzigen. Zo kunt u het aantal afbeeldingen instellen op de beschikbare schijfruimte.

U kunt het marktplaats PHP script aan verschillende betaal gateways koppelen. DigiWallet en Mollie zijn zeer eenvoudig te koppelen aan het script. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft. Zowel Nederlandse als Belgische adverteerders hebben zo mogelijkheden om te betalen op uw marktplaats website.

Ook stelt u gemakkelijk in hoeveel advertenties per pagina dienen te worden weergegeven. Verder heeft u complete controle over de kleuren van uw advertentie website.