Website laten bouwen

Zou u graag een CMS gebruiken voor het bouwen van uw website? Wat dan ook verstandig is, is het kopen van webhosting en het registreren van een eigen domeinnaam. Aan een CMS pakket is relatief gemakkelijk aanvullende functionaliteit toe te voegen. Vaak bent u beperkt qua opties die een website builder biedt. U bent erg afhankelijk van de aanbieder van het platform.

Verder is het belangrijk dat u een goed CMS pakket kiest voor het beheer. Daarom wordt dit onderwerp extra uitgelicht op CMS systeem website. Het is met het CMS systeem mogelijk om producten en diensten via uw zakelijke site te verkopen. Het content management systeem is zowel aan DigiWallet als aan Mollie te koppelen. Producten die downloadbaar zijn, worden na de betaling direct naar de klant verstuurd per e-mail. Voor het opbouwen van een extra inkomen is een content management systeem dus ook enorm handig.

Mogelijk wilt u graag van content management software gebruikmaken. De registratie van een eigen domein en het afsluiten van een webhostingpakket zijn dan ook noodzakelijke stappen. U kunt een CMS systeem redelijk makkelijk uitbreiden met extra functionaliteit. Vaak bent u beperkt qua opties die een website builder biedt. U bent erg afhankelijk van de aanbieder van het platform. De bestanden van het content management systeem kunt u eenvoudig op de webruimte plaatsen. Het installatie script zal tijdens uw 1e bezoek aan de website worden gestart. U kunt tijdens het installeren verschillende website instellingen doorgeven.