Website beheer software

U kunt met behulp van een tool uw zakelijke website samenstellen. Zo een tool wordt een content management systeem genoemd. Op de pagina beste CMS systeem vindt u meer informatie over dergelijke tools. Zodra u het CMS systeem gekocht heeft, kunt u het installeren op uw webruimte.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. U stelt de website titel en de meta gegevens gedurende de installatie. U krijgt daarbij de optie om de inloggegevens voor het beheer te kiezen. Met behulp van dit account kunt u simpel wijzigingen aan uw website aanbrengen.

Aanbevelingen van klanten op uw website kunnen een positief effect voor uw onderneming teweegbrengen. Dat is met het CMS systeem makkelijk te doen. Voor het beheer van banners is een apart beheerscherm. Banner rotatie is zeer gemakkelijk in te schakelen.

Wilt u verkopen met behulp van uw website, dan biedt het CMS systeem daarvoor mogelijkheden. U kunt het zo instellen dat naast de bestelling ook de betaling online verloopt. De klant kan eventuele digitale producten meteen downloaden nadat hij heeft betaald. Het enige wat u zelf hoeft te doen is de betaalkoppeling instellen. Daarnaast via de e-mail ontvangt de klant eventueel een download link naar digitale producten. U kunt middels het beheeromgeving de statische teksten binnen deze e-mail aanpassen. U kunt hetzelfde doen met veel andere meldingen en teksten die op uw website zichtbaar zijn. U kunt behoefte hebben aan een demo voordat u het CMS pakket koopt.