Uw nieuwe startpagina website opzetten

Zoals u misschien weet, bestaat een startpagina website vooral uit startpagina dochters. Een bezoeker kan via het eigen subdomein van een startpagina makkelijk naar de betreffende startpagina navigeren. Het PHP script koppelt de aanvraag aan de juiste startpagina. De bezoeker zal de inhoud van de correcte startpagina te zien krijgen. Koopt u een kant en klaar script, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor amper geld vast aanschaffen. Het startpaginascript is gemakkelijk op uw webhosting pakket te installeren. Het PHP inlogsysteem van de beheeromgeving is ook veilig in elkaar gezet.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website gemakkelijk te doen zijn. Het script dient op uw webhosting pakket geïnstalleerd te worden. De broncode van het script controleert bij ieder websitebezoek welk subdomein wordt opgevraagd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. De bezoeker zal de inhoud van de juiste dochterpagina zien. Wanneer u een al bestaand script script koopt is het niet meer nodig om zelf een script te programmeren. Het artikel Startpagina script kunt u lezen wanneer u wel nieuwsgierig bent naar zo een script. Wanneer u een kant en klaar script aanschaft, bent u direct in het bezit van de benodigde functionaliteiten. U hoeft niet te wachten tot een webdeveloper klaar is met het programmeerwerk.

De gebruikersinvoer wordt op geldigheid gecontroleerd door het startpaginascript. Voor mensen met slechte bedoelingen is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Een goed beveiligd startpaginascript is vereist doordat de bezoeker een account kan creëren.