Uw nieuwe startpagina samenstellen

Wilt u een eigen website maken, dan zal het vaak om een reguliere website gaan. In sommige gevallen gaat het om een ander soort website. Bijvoorbeeld een startpagina website. Dit kan prima met een startpagina script. Een startpagina website is eigenlijk een uitgebreide linkverzameling. Informatie over een startpagina website bouwen is in het artikel Nederlandse startpagina te vinden. Er is een indeling waarbij iedere startpagina over een bepaald thema gaat.Elke startpagina omhelst een specifiek thema. De startpagina is via de rubrieken weer in deelonderwerpen in te delen.

Het aanpassen van uw site is met een startpagina script zeer gemakkelijk. Een eigen startpagina aanmaken is mogelijk voor een bezoeker als hij zich aanmeldt. Hiervoor wordt op uw startpagina website een aanmeldformulier getoond. Heeft de bezoeker zich aangemeld, dan kan hij met zijn nieuwe accountgegevens inloggen en een startpagina aanmaken.

Ook mag de bezoeker een subdomein invoeren bij het aanvragen van een nieuwe dochterpagina. Er zal een melding worden weergegeven indien een subdomein al voor een andere dochterpagina wordt gebruikt. U mag dan opnieuw een subdomein bedenken, tot u een subdomein invoert die nog vrij is. U kunt direct na het aanmaken van startpagina links plaatsen. Het is toegestaan om meer dan 1 dochterpagina aan te maken. De kleuren van uw website mag u zelf bepalen. Er zijn diverse websites waar u snel kleuren kunt zoeken die prima te combineren zijn.

Omdat u zelf de beheerder van de website bent, hoeft u zich niet aan de regels van andere websites te houden. Uw startpagina wordt niet opeens weggehaald. Maakt u een startpagina bij een ander aan, dan is er een kans dat uw startpagina wordt weggehaald. Het betreft een PHP-script. De meeste hosting pakketten bieden ondersteuning voor PHP scripts. Het is mogelijk om het startpagina script in te zetten voor het genereren van online inkomen.