Uw nieuwe startpagina online zetten

Een deel van de CMS pakketten is uitsluitend bedoeld om een bepaald type website te bouwen. Het startpagina script valt hieronder. Met een startpagina script zult u vooral bouwen aan een startpagina website. Wilt u slechts een simpele website maken, dan kunt u deze beter met een ander CMS pakket bouwen.

Het startpagina script stelt u in staat om dochterpagina’s aan te maken. Aan een dochterpagina kan een uniek subdomein worden gekoppeld. Daarbij is het zo geregeld dat u niet elk subdomein in uw DNS server hoeft toe te voegen. Via Startpagina aanmaken kunt u meer over een startpagina script lezen. Een startpagina script wordt vaak zeer betaalbaar aangeboden. Een startpagina website runnen is met behulp van het script een fluitje van een cent. U krijgt als websitebeheerder de rechten over de volledige website. Een nieuw account kan door gebruikers worden aangemeld via het registratieformulier. Het beheren van de eigen startpagina’s kan nadat men met het eigen account is ingelogd.

De kleuren van een eigen startpagina kunnen door de gebruiker heel eenvoudig naar eigen smaak worden veranderd. Tevens kunnen gebruikers per individuele dochterpagina de kleuren instellen. Het kleurenschema kan per individuele rubriek ook nog eens worden aangepast. Zo kunt u zorgen dat bepaalde rubrieken meer de aandacht trekken dan anderen.

U kunt met het script geld verdienen. Men kan tegen betaling een link op uw website toevoegen. De dochterpagina en de categorie waar de link zichtbaar moet worden, mag de aanmelder via het formulier zelf kiezen. U kunt het startpagina script koppelen aan een betaalprovider, waardoor het ontvangen van online betalingen een fluitje van een cent wordt. De link wordt automatisch geplaatst zodra het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen. U zult een e-mail met de linkgegevens ontvangen als iemand een betaalde link heeft toegevoegd. De link is dan al toegevoegd, dus de e-mail is ter informatie.