Uw nieuwe startpagina bouwen

Mogelijk heeft u diverse startpagina’s aangemaakt op de websites van derden. En zit u nu na te denken om uw eigen startpagina website te beginnen. Natuurlijk is dat mogelijk. Ook indien u helemaal niets weet over websites maken. Met een speciaal PHP script realiseert u dit eenvoudig. Via het artikel Startpagina script kunt u het ook lezen. Zo een script is in PHP gemaakt. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Het beheer kunt u met zo een script vanuit een beheergedeelte doen.

U kunt uw startpagina website zo instellen dat bezoekers zelf een startpagina kunnen beginnen. Dat doet u heel eenvoudig met een simpele instelling. Staat gebruikersregistratie aan dan kan de bezoeker via een formulier zich aanmelden. Met een eigen account kan vervolgens worden ingelogd en kunnen startpagina’s worden beheerd.

Tevens kan men een betaalde link toevoegen indien men dat wil. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Men hoeft dan geen tijd meer in een eigen startpagina maken te steken. Men kan de link aan een gewone dochterpagina toevoegen. Maar ook aan de homepage. Hiervoor kan men afzonderlijk de prijs instellen. Handig indien u wel links wilt naar uw website, maar geen zin heeft om uw eigen startpagina op de website van een ander aan te maken.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Ook kunt u een buienradar widget weergeven of het nieuws. RSS feeds van diverse websites tonen is geen enkel probleem. U kunt op deze wijze extra waarde toevoegen aan uw diverse startpagina’s. Iedere dochterpagina kan worden gekoppeld aan een eigen subdomein. Via dit subdomein kan een bezoeker snel navigeren naar een specifieke dochterpagina. Een startpagina script kunt u kopen aan de hand van de informatie op de eerder genoemde website.