Uw Nederlandse startpagina samenstellen

Een deel van de CMS pakketten is uitsluitend bedoeld om een bepaald type website te bouwen. Dit is het geval bij een startpagina script. De primaire functie van een startpagina script is dat u er snel een startpagina website mee kunt maken. Het is dus raadzaam om een ander CMS pakket te gebruiken voor het bouwen van een normale website.

Het startpagina script stelt u in staat om dochterpagina’s aan te maken. Een uniek subdomein is te koppelen aan iedere individuele startpagina. Het script is zo opgezet dat u niet steeds een entry in de nameserver hoeft te maken voor een dergelijk subdomein. De pagina Eigen startpagina bevat nuttige informatie voor wanneer u graag meer zou willen weten. Goed om te weten is dat een dergelijk script meestal betaalbaar is. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een startpagina script heel makkelijk. U krijgt als websitebeheerder de rechten over de volledige website. Een account kan gemakkelijk met het registratieformulier worden aangemaakt.. Een gebruiker kan na het inloggen zijn eigen dochterpagina’s aanpassen.

De op de startpagina gebruikte kleuren kunnen door de gebruiker heel eenvoudig worden gewijzigd. Ook kan de beheerder de kleuren van de rubrieken wijzigen. Per afzonderlijke rubriek op dezelfde pagina is het vaak ook mogelijk om het kleurenschema aan te passen. Langs deze weg is het mogelijk om bepaalde onderdelen op uw startpagina te accentueren. Marketingtechnisch is dat handig.

U kunt met het script geld verdienen. U verkoopt dan backlinks op uw startpagina website. De dochterpagina en de categorie waar de link zichtbaar moet worden, mag de aanmelder via het formulier zelf kiezen. Een koppeling met de betaalprovider zorgt ervoor dat u betalingen kunt ontvangen. Na een betaling wordt de betreffende link zonder uw tussenkomst zichtbaar op de startpagina website. U zult een e-mail met de linkgegevens ontvangen als iemand een betaalde link heeft toegevoegd. De link is dan al toegevoegd, dus de e-mail is ter informatie.