Uw Nederlandse startpagina bouwen

Sommige CMS systemen zijn bedoeld voor het bouwen van een specifiek soort website. Een voorbeeld van een dergelijk systeem is het startpagina script. Met een startpagina script zult u vooral bouwen aan een startpagina website. Wilt u een gewone website maken, dan zal een ander CMS pakket hier meer geschikt voor zijn.

Het toevoegen van een nieuwe dochterpagina aan uw startpagina website is een peuleschil. Een uniek subdomein is te koppelen aan iedere individuele startpagina. Daarbij is het zo geregeld dat u niet elk subdomein in uw DNS server hoeft toe te voegen. Bent u op zoek naar meer informatie, dan is het artikel Startpagina aanmaken een goed startpunt. Een startpagina script kost doorgaans niet heel veel. Het samenstellen van een eigen startpagina website is met een startpagina script heel makkelijk. De site is volledig aan te passen met de beheeromgeving. De gebruiker kan met behulp van het registratieformulier heel eenvoudig een account creëren.. Het beheren van de eigen startpagina’s kan nadat men met het eigen account is ingelogd.

Kleuren van iedere individuele pagina kunnen door een beheerder worden aangepast. De kleuren van de categorieën op een dochterpagina zijn ook makkelijk aan te passen. Het kleurenschema kan per individuele rubriek ook nog eens worden aangepast. Langs deze weg is het mogelijk om bepaalde onderdelen op uw startpagina te accentueren. Marketingtechnisch is dat handig.

U kunt ook geld verdienen met uw startpagina website. U verkoopt dan backlinks op uw startpagina website. De dochterpagina en rubriek waar hij de link wil toevoegen, kan de aanmelder zelf kiezen in het formulier. Online betalingen ontvangen is door een koppeling met een betaalprovider vrij eenvoudig te realiseren. Zodra het startpaginascript ziet dat de betaling gelukt is, dan zal de link automatisch in de gekozen rubriek worden geplaatst. Op het moment dat een betaalde link wordt toegevoegd, ontvangt u automatisch een e-mail met gegevens rondom de link. U hoeft niet te reageren op de e-mail, want het script heeft zelf de link al geplaatst.