Uw moderne startpagina website samenstellen

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Een startpagina website bouwen is eenvoudig middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld reeds aan te schaffen. Waar het bij een startpagina vooral om gaat, zijn de links naar andere websites.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan daarnaast goed worden ingezet. Het is vaak mogelijk om een link te toevoegen op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt in het artikel Je eigen startpagina website beginnen meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De installatie is in een handomdraai gedaan.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het toevoegen van de database. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door een afzonderlijk installatie script. Na de installatie is er een beheerdersaccount toegevoegd waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren middels uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Hierbij mag men verder een subdomein kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. Op de server hoeven geen mappen te worden toegevoegd voor subdomeinen. Het script koppelt automatisch het juiste subdomein aan de juiste pagina. Het script maakt het erg gemakkelijk om een dochterpagina aan te passen. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Met het startpagina script kunt u bijvoorbeeld links verkopen. Er worden daarvoor diverse betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Het aanmaken van banners is een andere optie. Het toevoegen van een Google Adsense blokje is uiterst eenvoudig.