Uw moderne startpagina website beginnen

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Middels een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een dergelijk script is voor nauwelijks geld reeds aan te schaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Startpagina’s zijn dan bovendien prima inzetbaar voor linkbuilding. Een link kan doorgaans op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. U kunt over een script waarmee dit te realiseren is, meer lezen op Portaalsite ontwikkelen informatie. Het zal niet ingewikkeld zijn om het startpaginascript te installeren.

Het aanmaken van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er wordt een beheerdersaccount toegevoegd door een afzonderlijk installatie script. Het beheer van uw website kunt u na de installatie eenvoudig doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Met kan zich registreren met behulp van uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Verder mag men bij een nieuwe startpagina daarnaast het subdomein van de startpagina kiezen. Daarnaast is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Men kan middels de beheerpaneel makkelijk een dochterpagina updaten. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U kunt geld verdienen met het startpaginascript. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Zo kunt u backlinks via uw startpagina website verkopen. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Daarnaast plaatst u zeer simpel banners op uw site. U kunt bovendien affiliate banners plaatsen of een Google Adsense blokje.