Uw moderne portaalsite realiseren

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. Middels een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een dergelijk script is voor weinig geld al aan te schaffen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Dit maakt startpagina’s heel interessant voor off-page SEO. Er zijn diverse dochterpagina’s die meestal een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. De pagina Het ontwikkelen van uw moderne portaalsite bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De stappen van de installatie zijn helder omschreven.

Het overzetten van de bestanden en een database aanmaken beslaan een groot gedeelte van de werkzaamheden rondom de installatie. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het beheer van uw website kunt u na de installatie simpel doen met het door het script aangemaakte beheeraccount.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag bij het toevoegen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het aanpassen van een startpagina is zeer gemakkelijk met het script. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U krijgt met het script de mogelijkheid om geld te verdienen. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Zo kunt u backlinks via uw startpagina website verkopen. Er kan op verschillende manieren worden betaald voor een link. Bovendien plaatst u behoorlijk makkelijk banners op uw site. Een nieuwe banner plaatsen is zeer eenvoudig te doen.