Uw moderne portaalsite opzetten

Lijkt het u wel wat om een startpagina website in uw bezit te hebben? Op deze pagina vindt u informatie die u op weg helpt. Een startpagina website is een website die hoofdzakelijk bestaat uit backlinks naar andere sites. Doorgaans zijn deze links gegroepeerd op onderwerp. Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Men zal dan bovendien grotendeels links over een overeenkomstig onderwerp op een afzonderlijke startpagina plaatsen.

U kunt zelf aan de slag gaan om een startpaginascript te bouwen. Dit kan echter best enige tijd kosten. Wilt u direct aan de slag, dan kunt u een kant en klaar startpaginascript kopen. Meer over een kant en klaar startpagina script vindt u in het artikel Uw nieuwe startpagina website maken. Het zelf ontwikkelen van een dergelijk script is niet meer nodig indien u een bestaand script koopt. Voor uw eigen startpagina website zult u naast een script bovendien een webhosting pakket en een eigen domein nodig hebben.

Na het voltooien van het meegeleverde installatie script, kunt u de startpagina website meteen gebruiken. Aanmelding als paginabeheerder is mogelijk op uw eigen startpagina website. Met een eigen account kunnen ze hun eigen startpagina samenstellen. Naast links zijn er diverse widgets toe te voegen aan een startpagina. Bij het toevoegen van een nieuwe startpagina kunnen het gewenste subdomein en de titel van de nieuwe startpagina worden ingevoerd. Bovendien kan de beheerder de metagegevens voor de zoekmachines opgeven.

Gaat u het script kopen waarover wordt gesproken in het artikel waar we naartoe verwijzen? Tevens kunt u per categorie de meta zoekwoorden en meta beschrijving invoeren met behulp van het startpagina script. Het script kan zeer handig zijn op het moment dat u iets doet met linkbuilding. U kunt per linkcategorie een beschrijvende tekst plaatsen die uw linkbuilding werkzaamheden nog effectiever maakt. U kunt de aanschafkosten dubbel en dwars terugverdienen met de verkoop van backlinks middels uw startpagina website. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links eenvoudig te doen. Wilt u enkele banners toevoegen op uw startpagina site? Het plaatsen van banners is met behulp van het beheergedeelte eenvoudig te doen. Bovendien is het mogelijk om de banners te laten afwisselen.