Uw favoriete websites op een rijtje

Het in elkaar zetten van een eigen startpagina website is heel eenvoudig met het juiste script. Verderop in dit artikel vindt u een link waarmee u meer kunt lezen over deze handige tool. Er zit een beheeromgeving bij het softwarepakket. Daarmee kunt u uw eigen website beheren. Een eigen startpagina kan worden aangemeld met behulp van het aanmeldformulier op uw website. Met dit account kan een eigen startpagina beheerd worden.

Kunt u een dergelijk script wel gebruiken? U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via nederlandse startpagina. Op die pagina is tevens een link naar de aanbieder van dit handige PHP script aanwezig. Daar kunt u direct deze tool aanschaffen. De website van de ontwikkelaar bevat ook een deel waarbinnen u instructies voor het gebruik van het script kunt vinden. Er is tevens eenvoudig ondersteuning bij het gebruik van dit script te krijgen. Een eigen startpagina kan volledig worden ingericht door een beheerder.

Binnen de startpagina kunnen bookmarks worden toegevoegd. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Verder kunt u er leuk inkomsten mee genereren. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. In dat proces kunt u de globale gegevens voor de website invoeren. Er kan een titel worden ingevuld die past bij de website. U voert tijdens de installatie tevens de relevante gegevens in voor de zoekmachines.

Het is mogelijk om heel gemakkelijk linkjes via uw website te verkopen. Er zijn verschillende betaalproviders die u kunt ondersteunen met uw website. Direct na de betaling wordt de link automatisch toegevoegd aan de website. Voor een link op een gewone dochterpagina kan een ander bedrag gerekend worden dan een link op de homepage.