Uw eigen webwinkel starten

Misschien wilt u uw spullen graag via een webshop aanbieden. Maar mogelijk heeft u helemaal geen ervaring met websites bouwen. Met een PHP script zal het niet moeilijk zijn om uw eigen webshop in te richten en te beheren.

Voor het beheer van uw webshop kunt u het beste gebruik maken van een PHP script. U kunt op Een webshop beginnen meer lezen over het gebruik van zo een PHP script. Zo een script is vaak uitgerust met een uitgebreide beheeromgeving.

Bestelt een bezoeker iets binnen uw webwinkel? U kunt de bezoeker direct online laten betalen. Is de betaling succesvol verlopen? Dan ontvangt u het besteloverzicht direct per e-mail. Aan de hand van deze informatie kunt u de spullen versturen naar de klant.

U kunt heel makkelijk uw voorraad beheren met de PHP webshop software. U kunt binnen de beheeromgeving productvarianten aanmaken. Per variant geeft u vervolgens aan hoeveel stuks daarvan aanwezig zijn binnen uw voorraad. De klant kan zo alleen varianten kiezen die u daadwerkelijk in uw voorraad heeft.