Uw eigen webshop maken

Uw eigen spullen kunt u heel eenvoudig met een webwinkel verkopen. Het is daarbij van belang dat de website een goede vindbaarheid heeft. Uw website zal dan klanten aantrekken. U kunt daarbij de hulp van een expert inschakelen.

Voor het beheer van een eigen webshop kunt u het beste een PHP script gebruiken. U kunt op de website Start een eigen webshop meer informatie vinden over een dergelijk PHP script. Via de beheeromgeving van zo een script, kunt u de website volledig naar eigen wens inrichten.

U kunt uw eigen webshop volledig naar wens inrichten. In de beheeromgeving kunt u de gewenste rubrieken van uw webwinkel aanmaken. Ook kunt u de kleuren van uw webwinkel instellen met behulp van de beheerschermen. U zult de aangepaste kleuren meteen na de wijziging op de website kunnen zien. De bestanden van het script zijn eenvoudig op uw webhosting pakket te plaatsen. Daarna zal de installatie van het script worden gestart.

U kunt heel makkelijk uw voorraad beheren met de PHP webshop software. U kunt per product verschillende varianten aanmaken. Zo kunt u per variant aangeven hoeveel stuks u in uw voorraad heeft. Het voordeel is dat de website alleen producten zal tonen die u in de voorraad heeft.