Uw eigen startpagina maken

Er is een kans dat u reeds op een bestaande website eens een dochterpagina heeft samengesteld. En heeft u nu behoefte aan een eigen startpagina website. Natuurlijk kan dat. Ook op het moment dat u helemaal niets weet over websites maken. Met een bijzonder PHP script realiseert u dit eenvoudig. Daar is meer over te lezen in het artikel Eigen startpagina maken. Zo een script is in PHP gemaakt. Vaak is zo een script prima betaalbaar. Via de beheeromgeving voegt u links toe aan uw startpagina.

Het is zo in te stellen dat anderen ook een dochterpagina kunnen aanmaken. Dat doet u heel eenvoudig met een simpele instelling. Via dat formulier maakt een bezoeker heel makkelijk een gebruikersaccount aan. Met het account dat vervolgens wordt gecreëerd, kan de bezoeker zelf een startpagina aanmaken en beheren.

Ook kan men een betaalde link toevoegen aan uw website. Plaatsing wordt direct na de betaling gedaan. Een eigen startpagina maken is dan niet meer nodig. Of men de link toevoegt aan een reguliere startpagina of aan de voorpagina, mag men zelf kiezen. U kunt op het moment dat beheerder verschillende tarieven hanteren hiervoor. Ideaal voor mensen die links willen hebben maar niet de tijd hebben om een startpagina aan te melden.

Ook kunt u op uw dochterpagina andere componenten naast links plaatsen. Het tonen van de weersverwachting op uw startpagina is daar een voorbeeld van. Van diverse websites kunt u het nieuws inladen en in uw eigen layout tonen. Naast een lijst van links kunt u zo ook andere informatie weergeven. U kunt een subdomein aan iedere individuele startpagina koppelen. Een individuele startpagina is bereikbaar via dat subdomein. Bezoek snel de link die eerder in dit artikel is genoemd om zelf een startpaginascript aan te schaffen.