Uw eigen marktplaats starten

Een eigen marktplaats op een eenvoudige wijze beheren kan met behulp van een marktplaats script. Hier leest u meer over de mogelijkheden die een marktplaats script u biedt. U kunt direct aan de slag met een dergelijk script zonder zelf te hoeven programmeren. De optie tot het genereren van inkomsten is voor veel mensen een reden om ermee aan de slag te gaan. U kunt met een marktplaats script op verschillende manieren online inkomsten genereren.

Een eigen marktplaats beginnen kan zorgen voor extra inkomsten. U kunt gebruik maken van een reeds bestaand script. Meer daarover kunt u lezen op Maak uw eigen marktplaats. U hoeft niets te weten van de techniek om dit te realiseren. U hoeft geen programmeur meer in te schakelen ervoor, want de benodigde functies zitten in het script. Het is niet moeilijk om het beheerpaneel van het script te gebruiken. Daarmee past u de advertentie website heel eenvoudig aan.

Het aanmaken van banners is ook een fluitje van een cent. Met het grootste gemak kunt u een advertentieblok van Google Adsense aanmaken aan uw website. U kunt er verder voor kiezen om affiliate banners te plaatsen. Het is mogelijk om banners af te wisselen door middel van bannerroratie.

Het gaat om een zoekmachinevriendelijk marktplaats script. De metagegevens zijn in te vullen tijdens het uitvoeren van het installatiescript. Wilt u deze later veranderen, dan is dat geen enkel probleem. Dat is eenvoudig te doen. Verder kunt u per rubriek de metagegevens instellen in het beheerscherm voor de rubrieken. De vier laatst bekeken advertenties zijn in een apart blokje op de website te zien zodat u eventueel gemakkelijk terug kunt navigeren naar een advertentie.