Uw eigen marktplaats beginnen

Een marktplaats is makkelijk te bouwen als u daarvoor een marktplaats script gebruikt. U kunt met uw beheeraccount inloggen in de beheeromgeving. Uw beheerdersaccount kunt u gebruiken om de instellingen van uw advertentie website te wijzigen. Het is raadzaam om Uw eigen advertentie website starten te raadplegen voor meer informatie. Als u een succesvolle betaling heeft gedaan, dan krijgt u meteen toegang tot de bronbestanden van het advertentie script. Het is mogelijk om de rubrieken zo aan te maken dat er voor de plaatsing van een advertentie moet worden betaald.

Het tarief is per individuele rubriek in te stellen. Bij de plaatsing van een nieuwe advertentie wordt direct het nieuwe tarief gerekend. Hoe dit technisch in elkaar steekt, dat regelt het script allemaal voor u.

Bij iedere advertentie worden er een aantal formulieren weergegeven. Via een reactieformulier kan een reactie bij een advertentie worden achtergelaten. De reactie naar de adverteerder zal per e-mail naar hem toe worden gestuurd. Of men kan een klacht over een advertentie indienen bij de beheerder van de website. Bijvoorbeeld voor als er iets niet klopt met de advertentie. Het is mogelijk om meerdere afbeeldingen bij een advertentie te tonen.