Uw advertentie website goedkoop starten

De topadvertentie biedt mogelijkheden om met een eigen advertentie website geld te verdienen. De opties kunt u in de regel zelf instellen. Zo kunt u via de website Je eigen marktplaats beginnen een goed script voor advertentie website maken vinden. Er moet wel een database op uw webhosting aangemaakt kunnen worden. Ook met beheerrechten kunt u inloggen op de beheeromgeving. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. Diverse betaalgateways worden ondersteund. Online vindt u handleidingen voor het instellen van betalingen. Zo kunt u daar de tarieven voor advertentieplaatsing eenvoudig invoeren.

Aan de verschillende adverteerders die zich via uw website registreren, kunt u geld verdienen. Er is een registratieformulier aanwezig op uw website. Zodoende kan iedereen een adverteerdersaccount op uw marktplaats aanmaken. Met dit account kan men in een afzonderlijke omgeving inloggen om advertenties aan te maken en te beheren. Deze omgeving wordt ook gebruikt wanneer de adverteer wil betalen voor de door u aangeboden extra opties. Het is mogelijk om per afzonderlijke rubriek de metagegevens voor de zoekmachines op te geven. U moet dan denken aan de zoektermen die u aan een rubriek wilt koppelen. Diverse betaalgateways worden ondersteund. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen.

Via een formulier die zichtbaar is bij iedere advertentie, kan men eenvoudig een bericht sturen naar een adverteerder. Bij iedere advertentie is dit formulier gemakkelijk tevoorschijn te halen. Daarbij wordt gelet op eventuele spam inhoud. Ook op het klachtenformulier worden spamfilters toegepast. Verder kan er geboden worden op advertenties. De topadvertentie biedt mogelijkheden om met een eigen advertentie website geld te verdienen. Uit welke opties men kan kiezen, dat kunt u eenvoudig instellen in de beheeromgeving. U kunt verder nog banners bovenaan en onderaan de site plaatsen. Een extra inkomen met affiliate marketing kan zo worden opgebouwd.