Uw advertentie website betaalbaar maken

Aan affiliate marketing is best leuk te verdienen. Affiliate marketing houdt in dat u een vergoeding ontvangt wanneer men besluit een product van een adverteerder aan te schaffen, waarbij uw website het verkoopkanaal was. Bent u toch al te spreken over bepaalde producten en raadt u ze anderen graag aan? Waarom zou u dan de kans om aan deze promotie te verdienen niet aangrijpen? U kunt zich met uw eigen website bij een affiliatenetwerk zoals Tradedoubler aanmelden. Deze website kan diverse vormen hebben.

Er zullen website zijn ingericht als affiliate webshop. Voor de leek is een affiliate webshop moeilijk van een echte webshop te onderscheiden. Het verschil is dus dat u niet zelf de producten verstuurd. Het versturen wordt door de feitelijke verkoper gedaan. Voor affiliate marketing kunt u ook een reguliere website gebruiken. Dit is met een advertentie script relatief gemakkelijk te realiseren. Meer over een dergelijk script kunt u via de link marktplaats PHP script vinden. Zorg dan wel dat de advertenties niet verlopen, anders is het zonde van uw werk.

Aan de verschillende adverteerders die zich via uw website registreren, kunt u geld verdienen. Er is een registratieformulier aanwezig op uw website. Als het formulier correct is ingevuld, krijgt de aanmelder een eigen account. Dit account kan gebruikt worden voor het aanmaken en wijzigen van advertenties. Deze omgeving wordt ook gebruikt wanneer de adverteer wil betalen voor de door u aangeboden extra opties. U kunt per categorie de belangrijkste zoekwoorden invoeren. Daarnaast kan per dochterpagina een korte omschrijving voor de zoekmachines worden opgegeven. Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Zo kunt u de betaalprovider kiezen die uw voorkeur heeft.

Het script waarover in het artikel wordt gesproken, is geschreven in PHP. Met beheerrechten logt u op dezelfde omgeving in als voor het beheer van de advertebtues. Met een beheerdersaccount kunt u na de installatie toegang krijgen tot het beheerpaneel. U kunt het script zowel aan TargetPay als Mollie hangen. De betaalprovider die uw voorkeur geniet kunt u dus eenvoudig instellen. Het globale kleurschema van uw website is met dit account bijvoorbeeld te veranderen.