Startpaginabeheer

De meeste startpagina websites die u zult vinden, zullen Nederlandstalig zijn. Dit komt omdat startpagina’s een uitvinding van Nederlandse bodem zijn. In het buitenland zijn linklijsten vaak opgebouwd volgens een heel andere opmaak. De dochterpagina’s en de categorieën waren voor het eerst bij de website startpagina.nl te zien.

Startpagina’s kunnen uitstekend voor linkbuilding ingezet worden. Er zijn veel startpagina websites waar u gratis uw eigen dochterpagina aanmaakt te vinden via Google. Deze websites voor linkbuilding inzetten kost u niets. Een startpaginascript gebruiken is slim als u zelf een startpagina website wilt maken. U heeft naast een startpaginascript ook een eigen domein en een webhosting pakket nodig. U kunt Eigen startpagina maken eens doornemen als u een dergelijk PHP script zou willen aanschaffen. Online inkomen generen kan met het script. U kunt links op de website verkopen.

Een eigen startpagina maken is voor de gebruikers heel makkelijk. Hiervoor dienen zij zich wel eerst via het aanmeldformulier aan te melden op de website.. Het account kan worden gebruikt om in te loggen in de beheerdersomgeving en startpagina’s aan te maken en te wijzigen. Natuurlijk moet het dan wel om een eigen startpagina gaan. Als websitebeheerder kunt u overigens wel van alle gebruikers de startpagina’s veranderen.

Als eerste zet u de bestanden van het startpagina script op uw webruimte. Dit kan met een FTP programma. Het installatiescript start wanneer u met uw browser naar het adres van uw website navigeert. En voert enkele belangrijke gegevens in. De inloggegevens van uw nieuwe beheerdersaccount kunt u bijvoorbeeld tijdens het installeren zelf bepalen. U kunt direct aan de slag met het toevoegen van dochterpagina’s en links na de installatie. U kunt per individuele rubriek de kleurencombinaties wijzigen.