Startpagina website realiseren info

Aan de hand van de tips in dit artikel is het gemakkelijk om uw eigen startpagina website te bouwen. Via een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Voor niet veel geld kunt u vast een startpagina script in uw bezit hebben. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Voor linkbuilding kunnen startpagina’s dan ook goed worden ingezet. Er zijn diverse dochterpagina’s die vaak een eigen onderwerp hebben waarop een link kan worden toegevoegd. De pagina Startpagina script bevat meer informatie rondom het bouwen van een startpagina website met een PHP script. De installatie is in een handomdraai gedaan.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. De database tabellen zullen daarna toegevoegd worden door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Een account voor een eigen startpagina maken is door iedereen middels het registratieformulier aan te vragen. Men mag bij het toevoegen van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. De link tussen het subdomein en de juiste dochterpagina wordt door het script gelegd. Men kan via de beheerpaneel simpel een dochterpagina updaten. Men kan oude links verwijderen en nieuwe links aan een dochterpagina toevoegen.

Wilt u geld verdienen met het startpaginascript? Dat kan met het startpaginascript op verschillende manieren. Het verkopen van links is met het script gemakkelijk te doen. Er kan op verschillende wijzen worden betaald voor een link. Een andere mogelijkheid is het toevoegen van banners. Het is erg gemakkelijk om een affiliate banner te plaatsen.