Startpagina website maken informatie

Van startpagina’s maakt men nog altijd gebruik. Wel dient men niet meer werkende links regelmatig te verwijderen of te vervangen. Maar wat dikwijls vergeten wordt, is om de zoveel tijd een update van de code uitvoeren.

In het geval dat u daar oor naar heeft, kunt u bovendien eens de pagina Startpagina aanmaken rustig bekijken. Het grote voordeel is dat u niet hoeft te wachten tot een webontwikkelaar het script klaar heeft. Er is geen technische achtergrond voor het gebruik van het startpaginascript nodig. Met het startpagina script kunt u aan elke dochterpagina simpel een eigen subdomein toekennen. Een belangrijk onderdeel van het startpagina script is het koppelen van de dochterpagina aan het gekozen subdomein. U hoeft zich niet meer te concentreren op de technische kant van het verhaal.

Naast links kunt u tevens widgets op uw startpagina plaatsen. Het aanmaken van het meest recente nieuws is zo een fluitje van een cent. Een RSS feed die u heeft gevonden plaatsen is daarbij mogelijk. Verder mensen die zich hebben aangemeld op uw startpagina website, kunnen deze widgets voor hun eigen startpagina gebruiken.

Met het startpagina script is het vrij eenvoudig om geld te verdienen. Een voor de hand liggende mogelijkheid is het verkopen van backlinks. Daarbij kan er op verschillende manieren worden betaald voor de plaatsing van een link. Men mag de gewenste dochterpagina kiezen bij het plaatsen van een nieuwe link.

In het geval dat u wilt kunnen bezoekers een account toevoegen op uw website. Daarmee kunnen ze zelf aan de slag met een dochterpagina. Ook kunnen ze het gewenste subdomein kiezen. Op iedere dochterpagina wordt het aantal links onderaan weergegeven.