Start je eigen advertentiesite

Wilt u zelf een advertentiesite beginnen maar heeft u weinig kennis van de techniek? Voor dat doel kan er perfect een PHP script ingezet worden. Het script geeft adverteerders de mogelijkheid om heel eenvoudig advertenties te plaatsen. U kunt dan ook zelf instellen hoe lang een advertentie zichtbaar op de website blijft. Wanneer het door u opgegeven aantal dagen is verstreken zal de advertentie gedeactiveerd. Zo heeft u altijd actuele advertenties binnen uw marktplaats omgeving.

Meer hierover is te lezen op de website advertentie website. Waar een dergelijk script kan worden aangeschaft, weet u wanneer u de betreffende pagina heeft doorgenomen. Daarmee is met een simpele installatie een eigen marktplaats site op te zetten. Uw advertentiesite kan op verschillende manieren worden ingezet voor het generen van inkomsten.

Een adverteerder kan verschillende foto’s bij een advertentie toevoegen. Hoeveel afbeeldingen er geplaatst mogen worden bij een advertentie, kunt u zelf instellen. Zo kunt u ook rekening houden met de beschikbare ruimte op uw hosting pakket. Voor iedere rubriek op uw site kunnen de zoekwoorden en een beschrijving ingevuld worden. Zodat u ook binnen de zoekmachines op de juiste manier vindbaar bent.

Reageren op een advertentie kan via een formulier. U kunt het ook zodanig instellen dat er een website URL of telefoonnummer aan een advertentie kan worden toegevoegd. Er is een tarief voor deze aanvullende opties te rekenen. Het script geeft u de mogelijkheid om een koppeling met een payment provider te leggen.