Start een webwinkel

Wellicht denkt u aan het aanbieden van uw spullen via een webwinkel. Heeft u hier weinig ervaring mee, dan kunt u wel een helpende hand gebruiken. Het bouwen van een webshop wordt vrij eenvoudig wanneer u beschikt over het juiste PHP script.

Voor het beheer van uw webshop kunt u het beste gebruik maken van een PHP script. Over de voordelen van een dergelijk script, leest u meer op Een webshop beginnen. U kunt de website dan via een afgeschermde beheeromgeving beheren.

Bestelt een bezoeker iets binnen uw webwinkel? Online kan er meteen door de klant worden betaald voor de bestelling. U ontvangt na een succesvolle betaling een e-mail met daarin de informatie van de bestelling. In de e-mail staat alle benodigde informatie om de spullen naar de klant te versturen.

Met de webshop beheertool kunt u heel gemakkelijk uw voorraad updaten. U kunt bijvoorbeeld verschillende combinaties van kleur en maat aanmaken van een product. Per variant geeft u vervolgens aan hoeveel stuks daarvan aanwezig zijn binnen uw voorraad. Het voordeel is dat de website alleen producten zal tonen die u in de voorraad heeft.