Site tools

Het is aangeraden om hulpmiddelen te gebruiken bij het bouwen van een eigen website. Men noemt zo een tool bovendien wel een content management systeem. Over dergelijke tools kunt u middels het artikel Uw website bouwen met CMS software meer te weten komen. Het CMS pakket is na de koop meteen te installeren.

Net na het overzetten van de bestanden kunt u de website bezoeken, zodra het installatiescript wordt gestart. U stelt de website titel en de meta gegevens tijdens de installatie. Bovendien kunt u bovendien een beheeraccount toevoegen via het installatiescript. U kunt met dit account inloggen op de beheerpaneel en beheerderstaken uitvoeren.

Aanbevelingen van klanten op uw website kunnen een positief effect voor uw onderneming teweegbrengen. U kunt dit met het CMS pakket zonder problemen doen. Een afzonderlijk scherm is te raadplegen voor banner banner. Banners op uw website zijn zo in te stellen dat deze elkaar afwisselen.

Er zijn mogelijkheden om via uw zakelijke website te verkopen met het CMS pakket. Men kan bestellen en betalen via uw website. Digitale producten kunnen na de betaling direct worden gedownload door de klant. Van uw kant wordt alleen verwacht dat u de betaalkoppeling goedzet. De bestelling wordt bevestigd met een automatisch e-mail naar de koper. De statische onderdelen in deze e-mail zijn middels het beheeromgeving gemakkelijk te wijzigen. U kunt hetzelfde doen met veel andere meldingen en teksten die op uw website zichtbaar zijn. Wilt u het CMS systeem eerst proberen voordat u het aanschaft?

De optie om een demo omgeving te bekijken wordt via de website van de aanbieder geboden. Zo kunt u een indruk van het systeem krijgen. Bevalt het CMS systeem u wel, dan schaft u het met behulp van de website van de webontwikkelaar aan.