Responsive PHP startpagina website ontwikkelen

U kunt een eigen startpagina website snel bouwen met behulp van een speciaal PHP script. Een startpagina script heet zo een script. Gebruikt u een dergelijk script, dan is er amper verstand van de techniek nodig aan uw kant. Het zelf bouwen van een startpagina website is zo voor iedereen goed te doen. Binnen een mum van tijd plaatst u een RSS feed op uw website. Hiermee kunt u bijvoorbeeld nieuws tonen op één of meer dochterpagina’s. Een RSS feed toevoegen aan uw website is niet lastig. U kunt zo nieuws zoeken die bij uw dochterpagina past.

U kunt Goede startpagina bezoeken in het geval dat u daar wel oor naar heeft. U kunt op uw website links verkopen, zodat u in ieder geval de aanschafkosten eenvoudig terugverdient. U kunt per afzonderlijke link rubriek de kleuren aanpassen. Het is niet lastig om een nieuwe categorie toe te voegen. Als u wilt kunnen ook anderen een gebruikersaccount aanmaken. Zij kunnen dan hun eigen startpagina dochters beheren. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina, kan men een subdomein kiezen. Daarbij kan men een titel en een beschrijving invoeren.

Per afzonderlijke dochterpagina zijn verder de metagegevens voor de zoekmachines in te stellen. Dit zorgt ervoor dat uw startpagina dochters aan de juiste zoekwoorden worden gekoppeld. Daarnaast kunt u knoppen plaatsen op uw startpagina wanneer u dat zou willen. U kunt Adsense plaatsen, welke op elke startpagina getoond zal worden volledig bovenaan. Of een banner. Dit kan een affiliate banner zijn. Op dezelfde manier kunt u voor een vast bedrag bannerruimte verhuren. Een wijze keuze als u graag zekerheid in uw inkomsten heeft. De periode en het te ontvangen bedrag liggen dan vast.