Realiseer snel een uitgebreide portaalwebsite

Het is niet lastig om een startpagina website in elkaar te zetten met het daarvoor bedoelde PHP script. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. De content van de verschillende startpagina’s wordt bewaard in een centrale database. Als een request van een bezoeker binnenkomt, zal de centrale code de corresponderende dochterpagina inhoud opzoeken en tonen aan de bezoeker.

Via het internet is een script te kopen waarmee u gemakkelijk een eigen startpagina website maakt. Gebruik de links op de pagina Een uitgebreide portaal website runnen om naar de website van de aanbieder te navigeren. De betaling voor de aanschaf van het script kan op diverse manieren verricht worden. U ontvangt de link naar de downloadpagina ook per e-mail. Mocht het noodzakelijk zijn, dan is met behulp van de link in de e-mail opnieuw het script te downloaden.

Tijdens het toevoegen van een dochterpagina mag u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Het aantal kolommen kan per afzonderlijke startpagina verschillen. Vervolgens plaatst u binnen deze kolommen de linkcategorieën. Zowel widgets als links zijn in een categorie te plaatsen.