Realiseer gemakkelijk een moderne portaalwebsite

Het is niet heel moeilijk om een startpagina website te maken. U zou van een startpagina script gebruik kunnen maken. Informatie over het script vindt u via een hieronder vermelde link. Startpagina’s op uw website krijgen een uniek subdomein toegewezen. Het aanmaken van mappen voor de startpagina’s is geenszins noodzakelijk. De benodigde functies zullen doorgaans al onderdeel zijn van een kant en klaar PHP script. En het mooie is dat u hulp van de aanbieder kunt krijgen bij de installatie van het script. De ontwikkelaar kan het op uw eigen hosting installeren voor u, als u dat wenst. De nieuwe site kan binnen een paar uur al online zijn, als u dat wilt.

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Met behulp van het juiste PHP script is dit gemakkelijker. Het script zal samen met een handleiding geleverd worden. U kunt tevens vragen aan de ontwikkelaar over het script stellen. Er is tevens de mogelijkheid om hosting erbij te kopen. U kunt snel verder lezen als u dit wel ziet zitten. U hoeft geen aparte folders voor de verschillende dochterpagina’s van uw website aan te maken. Wanneer er een bezoeker komt, zorgt het script ervoor dat de juiste dochterpagina wordt getoond. Een betaalbaar script is er momenteel eenvoudig voor aan te schaffen. Het is een goed idee om Eigen startpagina eens te bekijken. Het script is met de scripttaal PHP ontwikkeld. PHP wordt door de meeste hostingproviders ondersteund.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. De 1e keer dat u uw nieuwe website bezoekt, wordt het installatie script gestart. Tijdens de installatie geeft u de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe startpagina website op. Tijdens het uitvoeren van dit script kunt u ook de databasegegevens opgeven. Deze database zal door het script worden gebruikt om de content van uw startpagina website op te slaan.

De hosting voor uw startpagina website hoeft niet al te duur te zijn. Voor minder dan honderd euro per jaar bent u klaar. En bedenk u eens wat u er terug mee kunt verdienen. U kunt in eerste instantie affiliate marketing doen met behulp van uw website. Daarnaast kunt u backlinks aan derden verkopen. De functies hiervoor zitten in het script. Het zal even duren om zelf een dergelijk PHP script te programmeren. Een kant en klaar script heeft de functie voor het verkopen van links er al in.