Realiseer een nieuwe startpagina website

Het zelf in elkaar zetten van een nieuwe startpagina website is niet lastig. Het is raadzaam om hiervoor van een startpaginascript gebruik te maken. Maakt u van een dergelijk script gebruik, dan zult u nauwelijks verstand van de techniek nodig hebben. Iemand die geen verstand van de techniek heeft zou vrij eenvoudig overweg moeten kunnen met het script.

Zou u hier graag meer over lezen, dan is Startpagina script een goed beginpunt. Dat artikel bevat een verwijzing naar een site waar een dergelijk script te koop is. Het is niet ingewikkeld om een dergelijk script te gebruiken voor het bouwen van een eigen startpagina website. De bedoeling is dat de bestanden naar uw webruimte worden gekopieerd. Wilt u dat uw website via een mooie domeinnaam te bereiken is, dan dient u deze domeinnaam te registreren.

Er zit geen limiet aan het aantal dochterpagina’s dat u op uw startpagina website kunt aanmaken. Men zal een startpagina in de regel rondom een bepaald onderwerp in elkaar zetten. Het feit dat u voor een dochterpagina zelf het subdomein mag kiezen, biedt voordelen. U kunt er zo namelijk voor zorgen dat het subdomein bestaat uit relevante zoektermen. Verder is het mogelijk om afzonderlijk de belangrijke zoektermen per individuele dochterpagina in te stellen.

Er is op uw website na de installatie een aanmeldformulier aanwezig waarmee men zich op een gemakkelijke manier kan registreren. Na de aanmelding kan men inloggen met het aangemaakte account. Zodra men is ingelogd, kan men aan de slag met een eigen startpagina. Het gaat niet alleen om links die makkelijk toe te voegen zijn. Men kan naast links ook widgets toevoegen aan een startpagina. Per losse startpagina kan een beheerder de belangrijke zoekwoorden invoeren in het beheerpaneel.

Binnen de beheeromgeving kunt u met een beheeraccount van meer opties gebruikmaken. Zo heeft u de mogelijkheid om banners toe te voegen die op iedere pagina worden weergegeven. Het aanpassen van het kleurenschema van uw advertentie website is ook eenvoudig te doen. Wanneer een aanvraag van een browser komt, zal het script de juiste startpagina erbij zoeken. Aan de hand hiervan zal worden bepaald welke gegevens uit de database nodig zijn en aan de bezoeker getoond zullen worden.