Realiseer een eigen startpagina website

Lijkt het u wel wat om een startpagina website in uw bezit te hebben? Wij helpen u in de juiste richting. Links naar andere sites zijn een essentieel onderdeel van een startpagina website. Doorgaans zijn deze links gegroepeerd op onderwerp. Doorgaans is een dochterpagina rond een bepaald thema ingericht. Men zal dan bovendien overwegend links over een overeenkomstig onderwerp op een afzonderlijke startpagina plaatsen.

Het zelf bouwen van een startpaginascript is een mogelijkheid. Maar realiseert u zich dat dit best tijd kan kosten. Wilt u direct aan de slag, dan kunt u een kant en klaar startpaginascript kopen. In het artikel Een moderne portaalsite beginnen vindt u meer informatie over een kant en klaar startpaginascript. Een kant en klaar startpaginascript zorgt ervoor dat u zelf geen PHP script meer hoeft te ontwikkelen. Wat u naast het script nodig hebt, is hosting en een eigen domein.

U kunt de startpagina website meteen gebruiken na het voltooien van de installatie. Aanmelding als paginabeheerder is mogelijk op uw eigen startpagina website. Met een eigen account kunnen ze hun eigen startpagina samenstellen. U heeft de mogelijkheid om diverse widgets te plaatsen naast links. Men mag zelf een subdomein kiezen bij het toevoegen van een nieuwe dochterpagina. Men kan de metagegevens van iedere afzonderlijke pagina behoorlijk eenvoudig instellen.

Besluit u om een startpaginascript aan te schaffen? Het is vaak mogelijk om per afzonderlijke categorie op een startpagina de zoekwoorden en de beschrijving voor zoekmachines in te voeren. Dit maakt een startpagina script erg interessant voor iedereen die linkbuilding werkzaamheden verricht. U kunt per linkcategorie een beschrijvende tekst plaatsen die uw linkbuilding werkzaamheden nog effectiever maakt. Het is heel makkelijk om de kosten van het script weer terug te verdienen. Het startpaginascript bevat functionaliteiten om dat verkopen van links eenvoudig te doen. Wilt u enkele banners aanmaken op uw startpagina site? Het startpagina script heeft functionaliteit waardoor u dat behoorlijk eenvoudig kunt doen. Het is daarnaast een mogelijkheid om diverse banners af te laten wisselen.