Realiseer betaalbaar een nieuwe portaal site

Het is heel makkelijk om met een startpagina website een overzicht te maken van favoriete websites. Een startpagina website kunt u met behulp van een bepaald PHP script in elkaar zetten. Er hoeft geen nieuw script geprogrammeerd te worden. Wij raden aan om een reeds bestaand script hiervoor te gebruiken.

U wisselt reguliere links dan af met affiliate links. U zult met het PHP script ook in het beheerpaneel de voorpagina als een dochterpagina kunnen bewerken. Er is een beheerpaneel inbegrepen waarbinnen u alle benodigde wijzigingen aan uw website kunt doorvoeren. U kunt op startpagina script meer lezen over een dergelijk script. Er is een interessant script te vinden via de link in dat artikel. U kunt dan een script aanschaffen waarmee u onbeperkt kunt doorbouwen aan uw startpagina website. Er is geen noodzaak om HTML en CSS te kunnen.

De kleuren kunnen voor elke aparte categorie worden aangepast. Op deze manier kunt u de focus naar een specifieke categorie toetrekken. Naast dat u op iedere dochterpagina eigen rubrieken kunt plaatsen, is het ook mogelijk om vaste rubrieken aan een startpagina toe te voegen. Op iedere dochterpagina is een dergelijke categorie zichtbaar. Het is binnen zo een categorie een affiliate banner te plaatsen die over de gehele website zichtbaar is. Daarmee kan een aanbieding worden weergegeven waarbij per verkoop een bepaalde commissie verdiend kan worden.