Realiseer betaalbaar een eigen portaal website

U kunt gemakkelijk de mogelijkheid bieden om backlinks te kopen met behulp van een startpagina website. U kunt dit doen om extra inkomsten te generen online. U kunt zelf de verschillende tarieven instellen van linkjes. U kunt het scherm waarin u dat kunt instellen vinden binnen het beheergedeelte. Voor een homepage link kunt u een ander tarief hanteren dan een gewone link. Zowel TargetPay als Mollie kunnen aan het script worden gekoppeld. Meerdere betaalmethoden zult u bij beide gateways kunnen vinden.

De instellingen van uw site zijn via het beheerpaneel aan te passen. U kunt daar de prijs van een link instellen. Ook zijn de meta gegevens voor de zoekmachines daar aan te passen. U vindt daar ook een scherm voor gebruikersbeheer. Nederlandse en Belgische bezoekers kunnen via beide gateways kiezen tussen een aantal manieren om de betalen. Is er een link toegevoegd aan uw website door iemand? Omdat u beschikt over het e-mailadres van de persoon, kunt u eventueel contact opnemen om nog meer links te verkopen.

Wilt u over een dergelijk script meer lezen, dan is Ontwikkel snel een moderne startpagina website een aanrader. De link in het artikel leidt naar de productpagina van de aanbieder van het script. Er wordt wel een klein bedrag voor het script betaald. Via de website van de aanbieder van het script kan worden betaald. U kunt dan alvast zien welke betaalmethoden u zelf ook kunt aanbieden straks met het script.

Men kan zich via de website aanmelden als beheerder van een eigen startpagina. Wanneer het formulier is ingevuld, zal een account voor de nieuwe beheerder aangemaakt worden. Dit gebruikersaccount kan worden gebruikt voor het aanmaken van de eigen startpagina. Men kan het account ook op een later tijdstip weer gebruiken om wijzigingen aan de eigen startpagina door te voeren. Het toevoegen van een banner aan uw website is zeer eenvoudig. U kunt dit met behulp van het beheerpaneel realiseren. U kunt meerdere banners koppelen binnen een banner groep. Vervolgens worden de banners automatisch afgewisseld.