Portaalsite ontwikkelen tips

Dit artikel bevat informatie omtrent een eigen startpagina website beginnen. Een startpagina website bouwen is makkelijk middels een daarvoor bedoeld script bedoeld. Voor niet veel geld kunt u alvast een startpagina script in uw bezit hebben. Waar het bij een startpagina hoofdzakelijk om gaat, zijn de links naar andere websites.

Dit maakt startpagina’s enorm interessant voor off-page SEO. De links worden vaak geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt in het artikel Startpaginascript inloggen uitloggen meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

Het installeren bestaat voor een groot deel uit het kopiëren van bestanden en het plaatsen van een database. De database tabellen zullen daarna aangemaakt worden door een afzonderlijk installatie script. Er wordt een beheerdersaccount gecreëerd door het script waarmee u de website kunt beheren.

Met kan zich registreren via uw website voor een eigen account. Met een eigen account kan een eigen startpagina worden samengesteld. Hierbij mag men daarnaast een subdomein kiezen. Het aantal startpagina’s dat zo kan worden aangemaakt, heeft geen maximum. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het script maakt het erg gemakkelijk om een dochterpagina aan te passen. Oude links kan men verwijderen en nieuwe links kunnen onbeperkt worden aangemaakt.

Inkomsten genereren is met het startpagina script uitstekend te doen. Het generen van inkomsten kan met het script op een aantal manieren. Het verkopen van backlinks middels uw website is een mogelijkheid. Voor een link kan op verschillende wijzen worden betaald. Een andere optie is het plaatsen van banners. Het aanmaken van een nieuwe banner is enorm simpel.