Portaalsite ontwikkelen info

Hier kunt u meer lezen over het beheer van uw eigen startpagina website. U kunt middels een startpagina script een dergelijke website bouwen. Een dergelijk script is voor weinig geld al aan te schaffen. Voor een groot deel bestaat de website uit backlinks.

Startpagina’s zijn dan verder prima inzetbaar voor linkbuilding. Een link kan meestal op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Over een startpagina script dat modern en betaalbaar is, kunt u lezen op Eigen startpagina maken. Het zal niet lastig zijn om het startpaginascript te installeren.

Het toevoegen van een database en het kopiëren van bestanden naar de server zijn de belangrijkste stappen. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Het script maakt een account aan waarmee u kunt inloggen in de beheeromgeving.

Voor een eigen startpagina samenstellen kunnen bezoekers zich op uw website registreren. Men mag bij het aanmaken van een startpagina opgeven op welk subdomein de startpagina moet komen te staan. Er zit geen limiet aan het aantal startpagina’s dat uw website mag bevatten. U hoeft geen mappen aan te maken voor de subdomeinen. Het startpaginascript legt zelf de link tussen startpagina en subdomein. Een dochterpagina up-to-date maken kan behoorlijk gemakkelijk met behulp van het beheerpaneel. Soms moet een dode link worden verwijderd. Er kunnen nieuwe links bij komen.

Inkomsten genereren is met het startpagina script uitstekend te doen. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. U kunt in eerste instantie links verkopen op uw website. Er worden daarvoor verschillende betaalmethoden ondersteund door het startpagina script. Ook zijn banners op een gemakkelijke wijze te aanmaken op uw website. Het aanmaken van een Google Adsense blokje is zeer eenvoudig.