Portaalsite maken informatie

Een startpagina website is tegenwoordig meer dan alleen maar een catalogus vol met links. U kunt er allerlei andere informatie op kwijt. Met een startpagina script is het zelfs mogelijk zelf een startpagina website in elkaar te zetten. Wanneer u daarin interesse heeft, kunt u Startpagina script eens doornemen. Dat artikel bevat een link naar een website waarmee een betaalbaar startpagina script te bemachtigen is.

Online inkomen genereren is met het script zeer uitstekend te doen. Het startpaginascript bevat functies die u helpen bij het verkopen van backlinks op uw startpagina website. U kunt de tarieven van de links erg simpel instellen. Dit en meer is middels het beheergedeelte te regelen.

Wilt u een banner uploaden, dan doet u dat gewoon met behulp van uw browser. Wilt u code voor een affiliate banner toevoegen, dan is dat niet zo lastig. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Nuttig zijn startpagina’s bovendien wanneer u linkbuilding activiteiten verricht. Op een startpagina website zult u een aantal dochterpagina’s aantreffen. U kunt per afzonderlijke startpagina een subdomein instellen. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. U kunt op deze slimme de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Het is mogelijk om in een categorie nog een afzonderlijke tekst met informatie toe te voegen.

Eerder las u het al in dit artikel. Extra widgets aanmaken is een optie die u steeds vaker ziet. In eerste instantie is het niet ingewikkeld om het meest recente nieuws toe te voegen. Een weerkaart aanmaken is een andere optie. Met het script kunt u een dergelijke widget erg makkelijk op 1 of meer startpagina’s aanmaken. Er is geen speciale kennis nodig. Wilt u de kleuren van een startpagina wijzigen dan is dat bovendien zo geregeld.