Portaalsite beginnen tips

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Met behulp van een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Backlinks vormen een belangrijk deel van de startpagina website.

Een startpagina website is zeer interessant voor linkbuilding. Een link kan vaak op een startpagina worden geplaatst die over een overeenkomstig onderwerp gaat. Middels het artikel Startpagina overzicht kunt u informatie vinden over een startpagina script dat gemakkelijk is in het gebruik. De handelingen die nodig zijn om het startpaginascript aan de praat te krijgen, worden in de handleiding duidelijk omschreven.

De installatie zal voor een aanzienlijk gedeelte uit bestanden overzetten en het toevoegen van een database bestaan. Er is een afzonderlijk PHP script meegeleverd dat daarna de databasetabellen voor u aanmaakt en een beheerdersaccount voor u creëert. Er wordt een beheerdersaccount aangemaakt door het script waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich met behulp van uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Ook mag men bij een nieuwe startpagina bovendien het subdomein van de startpagina kiezen. Zo kunnen er een onbeperkt aantal dochterpagina’s worden aangemaakt. U hoeft op uw webruimte geen mappen voor de subdomeinen te creëren. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Men kan via de beheerpaneel eenvoudig een dochterpagina updaten. Er verdwijnen links en er komen nieuwe links bij.

U krijgt met het script de optie om geld te verdienen. Daar zijn verschillende opties voor. Het verkopen van backlinks middels uw website is een mogelijkheid. Bezoekers kunnen op verschillende wijzen betalen voor een link. Het plaatsen van banners is een andere optie. Het is behoorlijk gemakkelijk om een affiliate banner te plaatsen.