Op simpele wijze een uitgebreide portaal site realiseren

Een online inkomen kan op diverse wijzen worden gerealiseerd. Via een zakelijke website kunt u geld verdienen via het internet. Het is van groot belang dat u voldoende bezoek op uw website heeft. Een hogere positie in de zoekmachines is daarbij van groot belang. Links naar uw zakelijke website zijn daarbij wel belangrijk. Daarbij kan een eigen startpagina helpen om dergelijke backlinks te bouwen.

Meer informatie over off-page SEO kunt u via het artikel starpagina script vinden. U kunt via die pagina een script downloaden waarmee u een eigen startpagina website kunt realiseren. Via een daarvoor bedoeld registratieformulier kan een eigenaar van een nieuwe startpagina zich heel makkelijk aanmelden.

De kleuren zijn per startpagina instelbaar. U kunt voor iedere rubriek een apart kleurschema instellen. De aandacht kan zo naar een bepaalde rubriek worden getrokken. Statistieken zijn onderaan iedere dochterpagina te zien. De verschillende dochterpagina’s zijn aan een eigen onderwerp te koppelen. Er worden meerdere betaalgateways ondersteund. De betaalprovider Mollie kan bijvoorbeeld gebruikt worden.

Tussen de gewone backlinks door kunt u tevens affiliate links toevoegen aan uw dochterpagina’s. U genereert bij affiliate marketing inkomsten per sale. Dit is ook bij een affiliate webshop het geval. Wanneer u zich bezighoudt met linkbuilding zijn startpagina’s zeker interessant om binnen uw arsenaal te hebben.

Aanwezig is een overzicht waarop de diverse startpagina’s worden weergeven. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. Op die dochterpagina staan context-gerelateerde backlinks. De positie van websites in de zoekmachines wordt daardoor hoger. U kunt meer bezoekers en daardoor meer inkomsten met uw website genereren.

Op de startpagina website is een overzicht aanwezig van alle startpagina’s. U kunt via dit overzicht snel naar een specifieke dochterpagina surfen. De backlinks op een startpagina hebben een specifiek onderwerp. De backlinks helpen de positie in de zoekmachines van de vermelde websites omhoog. Hierdoor zal uw website meer bezoekers krijgen en wordt er meer omzet met uw website gegenereerd.