Ontwikkel uw eigen portaalsite

Over het opzetten van een eigen startpagina website kunt u op deze pagina meer informatie vinden. Middels een daarvoor bedoeld PHP script is zo een website in elkaar te zetten. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. De website zal voor een aanzienlijk deel uit links bestaan.

Dit maakt startpagina’s uiterst interessant voor off-page SEO. De links worden dikwijls geplaatst op een dochterpagina over een overeenkomstig thema. U kunt in het artikel Startpagina website ontwikkelen informatie meer vinden over een betaalbaar startpaginascript. De installatie is in een handomdraai gedaan.

De belangrijkste handelingen van de installatie zijn het kopiëren van de bronbestanden en het aanmaken van de database. Een apart PHP script maakt daarna voor u de database tabellen aan. Na de installatie is er een beheerdersaccount aangemaakt waarmee u de website kunt beheren.

Men kan zich middels uw website registreren voor het beheer van een eigen startpagina. Bij het aanmaken van een nieuwe startpagina mag men daarbij het subdomein zelf kiezen. Daarbij is er geen maximum op het aantal startpagina’s dat kan worden gemaakt. Er hoeven geen folders voor de subdomeinen te worden aangemaakt. Het is zo dat het script zelf de koppeling tussen het opgevraagde subdomein en de juiste gegevens in de database kan leggen. Het script maakt het heel simpel om een dochterpagina aan te passen. Oude links dienen te worden weggehaald en nieuwe links kunnen worden toegevoegd.

U kunt met het startpaginascript simpel extra inkomen genereren. Dat kan met het startpaginascript op diverse manieren. Zo kunt u backlinks middels uw startpagina website verkopen. Iemand die een link aanmeldt kan daarvoor op verschillende manieren betalen. Daarnaast plaatst u heel makkelijk banners op uw site. Het is behoorlijk simpel om een affiliate banner te plaatsen.