Ontwikkel snel een uitgebreide portaal site

Ook kunt u voor affiliate marketing eenvoudig een startpagina website inzetten. Het plaatsen van een affiliate link is niet heel anders dan het plaatsen van een gewone link. Gebruikt u een script, dan hoeft u zelf niets meer te bouwen in PHP voor het onderhouden van uw website. U plaatst ook binnen een handomdraai een affiliate banner op uw startpagina website Een bestaand PHP script zal vaak de functies al bevatten die u nodig heeft. Tevens kunt u vrij gemakkelijk support krijgen bij de installatie van het PHP script. Als u dat wilt dan kan de ontwikkelaar het voor u installeren op uw eigen hosting pakket. Op deze wijze kunt u binnen enkele uren al met het script aan de slag.

U kunt het script op diverse manieren gebruiken. Een dergelijk script kunt u op verschillende wijzen inzetten. De pagina Een nieuwe startpagina site vormgeven vertelt u graag meer over de mogelijkheden van zo een PHP script. De aanbieder biedt ondersteuning bij het installeren en het gebruiken van het PHP script. Op de site van de ontwikkelaar vindt u de online handleiding. Ook kan de aanbieder het script zonder extra kosten op uw hosting pakket installeren. U kunt de hosting ook tegelijkertijd met het script aanschaffen bij de aanbieder.

Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen. U kunt vanzelfsprekend ook zelf een PHP script programmeren. Hier kan aardig wat tijd in gaan zitten. Met een script kopen bespaart u tijd. Het meeste werk is al voor u gedaan met een kant en klaar script.

U kunt vrij eenvoudig een nieuwe startpagina aanmaken met behulp van het beheerpaneel. Het aanmaken van directories voor de verschillende dochterpagina’s is niet nodig. Een centraal stukje code handelt de bezoeken aan de diverse dochterpagina’s af. Het centrale stukje code controleert welke dochterpagina de bezoeker precies opvraagt. U kunt met behulp van de beheeromgeving ook gemakkelijk wijzigingen aan de homepage aanbrengen. De beheerder kan bij het maken van een nieuwe startpagina kiezen uit hoeveel kolommen de nieuwe startpagina moet bestaan. Met de muis kunt u rubrieken naar hun gewenste positie slepen.