Ontwikkel snel een eigen startpagina website

Langs verschillende wegen is extra geld te verdienen met behulp van een eigen startpagina website. U kunt op uw startpagina website eenvoudig backlinks verkopen. Als een klant heeft betaald, voegt het script de link automatisch toe. Er is geen handmatige actie vereist. U kunt op deze manier een extra inkomen opbouwen zonder dat u heel veel hoeft te werken daarvoor. Vooral wanneer er economisch onzekere tijden zijn, is een extra appeltje voor de dorst interessant.

U kunt in de beheeromgeving de belangrijkste instellingen van uw startpagina website wijzigen. De prijs van een nieuwe link kunt u daar bijvoorbeeld invoeren. En de algemene kleurstelling van uw website kunt u daar veranderen. U kunt daar ook de gebruikers beheren in een apart beheerscherm. Zowel Belgische als Nederlandse bezoekers kunnen gemakkelijk betalen op deze manier. Is er een link toegevoegd aan uw website door iemand? Omdat u beschikt over het e-mailadres van de persoon, kunt u eventueel contact opnemen om nog meer links te verkopen.

Wilt u over een dergelijk script meer lezen, dan is Gemakkelijk een uitgebreide portaalwebsite bouwen een aanrader. U kunt de links in het artikel gebruiken om naar de pagina met productinformatie rondom het script te navigeren. U kunt eenvoudig een licentie voor meerdere domeinen aanschaffen. Op de website van de aanbieder van het script vindt u een mogelijkheid om het script te bestellen en de betalen voor uw aanschaf. U zult zien dat daarbij op verschillende manieren kan worden betaald. U kunt straks zelf dezelfde betaalwijzen aanbieden.

Aanmelding als beheerder van een eigen startpagina gaat op uw website erg eenvoudig. Wanneer het formulier is ingevuld, zal een account voor de nieuwe beheerder aangemaakt worden. Hiermee kan worden ingelogd in de omgeving om een eigen startpagina aan te maken. Men kan het account ook op een later tijdstip weer gebruiken om wijzigingen aan de eigen startpagina door te voeren. Wilt u een banner plaatsen? Dat is gemakkelijk te doen. U kunt dit met behulp van het beheerpaneel realiseren. U kunt verschillende banners aan een banner groep toevoegen. Het script zal de banners die aan eenzelfde groep hangen automatisch afwisselen.