Ontwikkel makkelijk een uitgebreide portaalwebsite

U kunt relatief eenvoudig zelf een linkportaal beginnen. Het is een kwestie van de juiste tool gebruiken. Een idee is het opzetten van een startpagina website met behulp van een PHP script. Met een reeds bestaand script hebben de programmeurs het werk al voor u gedaan.

Sommige startpagina websites zijn geheel bedoeld voor affiliate marketing. Het in elkaar zetten is vrij gemakkelijk als u een startpagina script heeft. Het plaatsen van een affiliate link werkt hetzelfde als het toevoegen van een gewone link.

Wilt u meer over een dergelijk script weten? Dan kunt u de pagina Eigen startpagina maken eens doornemen. Er wordt vanuit dat artikel gelinkt naar een modern PHP script voor het bouwen van uw eigen startpagina website. U kunt dit script online aanschaffen. De files van het script zijn direct na uw betaling te downloaden. Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. U kunt tijdens het uitvoeren van het installatie script de belangrijkste gegevens voor uw nieuwe website invoeren. U vult verder de gegevens van de database connectie in. De content van uw site wordt in deze database opgeslagen.

Per individuele dochterpagina kunnen de meta keywords worden ingesteld. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Het toevoegen van gerelateerde links is op deze manier mogelijk. Dit draagt bij aan een goede positie in de zoekresultaten van Google.

Het is een goed idee om de in dit artikel vermelde link te volgen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Dit kan echter tijdsintensief zijn. Een script aanschaffen zal een tijdsbesparing inhouden. U kunt zich direct concentreren op de daadwerkelijke content.