Ontwikkel makkelijk een eigen portaal site

Ook kunt u voor affiliate marketing eenvoudig een startpagina website inzetten. Een affiliate link plaatsen is niet anders dan het toevoegen van een reguliere link aan een dochterpagina. Het voordeel van een PHP script aanschaffen hiervoor, is dat u niet meer zelf hoeft na te denken over de HTML code van uw website. U plaatst ook binnen een handomdraai een affiliate banner op uw startpagina website Het grootste gedeelte van het programmeerwerk is reeds gedaan. Tevens kunt u vrij gemakkelijk support krijgen bij de installatie van het PHP script. Het kan door de aanbieder zelfs op uw eigen hostingpakket worden geïnstalleerd. De nieuwe site kan binnen een paar uur al online zijn, als u dat wilt.

Het script heeft uiteenlopende mogelijkheden. U hoeft op uw webhosting pakket geen folders aan te maken voor de dochterpagina’s van uw startpagina website. Het script handelt dit allemaal voor u af. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. U kunt er meer over lezen op Een nieuwe portaalwebsite beheren. Er is bij de ontwikkeling van de programmeertaal PHP gebruikgemaakt. Deze taal wordt door het gros van de hostingproviders ondersteund.

U zet na de aanschaf eerst de bestanden over naar uw webserver. De 1e keer dat u uw nieuwe website bezoekt, wordt het installatie script gestart. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. Verder vult u de gegevens voor de databaseverbinding in tijdens het uitvoeren van dit script. De content van uw startpagina website zal door het PHP script in de database worden opgeslagen.

Wellicht zou u ook graag een aantal startpagina links verkopen. Met het PHP script is dat niet moeilijk. Een voorpagina link is vaak waardevoller, vandaar dat u via het beheerpaneel ook een hoger bedrag kunt instellen voor zo een link. Een online inkomen opbouwen is via het script redelijk eenvoudig te doen. Links worden direct geplaatst na de betaling.