Ontwikkel een responsive PHP startpagina website

Zelf een startpagina website is met behulp van een speciaal PHP script eenvoudig. Met een startpagina PHP script is het zeer eenvoudig te doen. Er wordt van uw kant niet verwacht dat u verstand heeft van websites maken. Iedereen kan zo in principe zelf een startpagina website oprichten. Het plaatsen van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Hiermee kunt u bijvoorbeeld nieuws tonen op één of meer dochterpagina’s. Een RSS feed plaatsen aan uw website is niet lastig. Op deze manier kunt u nieuws tonen over hetzelfde onderwerp op het moment dat de dochterpagina waarop u het nieuws plaatst.

Ook u kunt met een startpaginascript aan de slag. Alles wat u nodig heeft, is met behulp van zeer gemakkelijk te vinden. De installatie bestaat uit een aantal eenvoudige stappen. Verstand van de achterliggende techniek is niet noodzakelijk. Weet u zelf niet hoe u een dergelijk script bouwt, dan is het aanschaffen van een startpagina script uitermate slim. Het script is gebouwd in de programmeertaal PHP. Het is mogelijk voor bezoekers om zich te registreren op uw website. In het geval dat men is ingelogd, kan men via het beheerpaneel een eigen startpagina maken. Bij het toevoegen van een startpagina kan de bezoeker zelf het gewenste subdomein opgeven. Bovendien is het mogelijk om een naam en een omschrijving in te voeren.

Op een eenvoudige wijze kunt u linkjes verkopen met het script. Via elke startpagina op de website is het formulier voor links toevoegen simpel op te vragen. Het invullen van dat formulier is zeer gemakkelijk. De gewenste dochterpagina en rubriek kunnen daarbij worden gekozen. De optie tot betalen is er na het invullen van het formulier. Het script ondersteunt diverse betaalmethoden.