Ontwikkel een nieuwe portaalsite

In sommige gevallen heeft u voor uw website een speciaal script voor het beheer nodig. Startpagina websites vereisen een speciaal script. Vaak zal men in een gewoon CMS pakket de benodigde functionaliteiten niet vinden. Wat u nodig heeft is een zogeheten startpagina script. Deze pagina bevat daar informatie over.

Voor het gebruik van het script maakt niet uit of u wel of geen verstand van de techniek heeft. Een betaalbaar script kan via de pagina Startpagina aanmaken worden gevonden. Wilt u het script kopen, dan kan dat online. Als de betaling zonder problemen is verlopen, zult u direct de bestanden van het script kunnen downloaden. De downloadpagina komt tevoorschijn direct na de betaling. De link naar de downloadpagina zult u ook per e-mail ontvangen.

De tijd dat men alleen backlinks kon plaatsen is allang voorbij. Het toevoegen van widgets binnen een rubriek is mogelijk. Een blokje waarin het meest recente nieuws wordt getoond, is hier een voorbeeld van. Maar ook een blok met de laatst aangemaakte startpagina’s kan eenvoudig worden geplaatst.

Wilt u toch zelf een script bouwen dan kan dat uiteraard. Maar u zult dan wel over de juiste programmeerkennis moeten bezitten. Daarbij is het belangrijk dat u het script zodanig schrijft dat de site niet gehackt kan worden. Bij een kant en klaar script is dit werk al voor u gedaan.

Tijdens het bezoeken van een startpagina kan men eenvoudig een formulier voor link toevoegen tevoorschijn halen. Via het formulier is eenvoudig de locatie van een eventuele link terug door te geven. Bezoekers kunnen ook betalen voor een link. Een betaalkoppeling maakt het mogelijk dat men via uw website direct kan betalen voor de link. De link is direct zichtbaar op de website na een succesvolle betaling.